Yeşil Sol Parti’den Erdexan’da bayramlaşma programı

Yeşil Sol Parti Erdexan’da kentin milletvekili adayları ve Başak Demirtaş ile birlikte bayramlaşma programı yaptı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Erdexan’da (Ardahan) halkla bayramlaştı. Bayramlaşma programına Başak Demirtaş da katılırken, Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Dicle Aktürk ve Özgür Tanış ile birlikte parti binalarında gerçekleştirilen programda Demirtaş kısa bir konuşma yaptı.

AKP-MHP iktidarının politikalarını eleştiren Demirtaş, “Adında kalkınma geçen bir parti ama 22 yıldır buralar hiç kalkınamadı” ifadelerini kullandı.

Erdexanlılara ‘oy verin’ çağrısı

Yaklaşan seçimlere dikkat çeken Demirtaş, “14 Mayıs’ta zafer halayına duralım. Kadınlar yıllardır eziyet çekti ama kadınları sesinin en güçlü olduğu parti bizim partimizdir. Eşitlik, adalet ve özgür bir yaşam için tüm Ardahanlı kadınları bizim partimize davet ediyorum” dedi. İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşayan Erdexanlılara seçimde memleketlerine dönerek oy kullanma çağrısında bulunan Demirtaş, sandıklara ve oylara sahip çıkma vurgusu yaptı.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutsak olan Selahattin Demirtaş’tan selam getirdiğini söyleyen Demirtaş, 14 Mayıs’tan sonra tüm cezaevlerinin kapılarını açacaklarını vurguladı ve sözlerini “An serkeftin an serkeftin” şeklinde sonlandırdı. Bayramlaşma programı “Jin jiyan azadî” slogani ile son buldu.

ERDEXAN

#Yeşil #Sol #Partiden #Erdexanda #bayramlaşma #programı

EN SON EKLENENLER