Yeşil Sol Parti’den hareketli seçmene çağrı: Her oy önemli

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Yeşil Sol Parti adresleri farklı kentlerde olan seçmenini sandık başına taşıyacak. Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, ‘1 oyun bile Türkiye’nin kaderini değiştireceğini bilmemiz lazım’ diyerek seçmenlerinin kendilerine ulaşmasını istedi

6 gün kalan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için partilerin özellikle farklı kentlerde olan seçmenleri için harekete geçti. O partilerin biri olan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti). Yüzde 20 oy ile 100 milletvekilini meclise göndermeyi hedefleyen Yeşil Sol Parti, bu anlamda bir yandan sandık güvenliği bir yandan da seçmenleri kayıtlı olduğu illere taşıma gibi çalışmaları da sürdürüyor.

Sanık güvenliği önemli

Seçmene çağrı yapan Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, “Güvenlik meselesi sadece bizim değil herkesin işi olduğunu düşünüyoruz. Yeşil Sol Parti’ye başvurursanız, sandıkta görev alarak çok önemli bir görev üstlenmiş olursunuz. Hep birlikte 14 Mayıs akşamını güvenli bir şekilde sonuçlandırmak ve 15 Mayıs’a daha sağlıklı kavuşmak için buna ihtiyacımız var” dedi.

Deprem kentleri öncelik

Oy kullandığı kentte yaşamayanlara yönelik de çalışma yaptıklarını kaydeden Akın, “Oy kullanmak isteyen bütün yurttaşlarımızın oyları çok önemli ve 1 oyun bile Türkiye’nin kaderini değiştireceğini bilmemiz lazım. O nedenle oy kullanacağı kentte yaşamayanları biz kentlerine göndermeye hazırız. Bütün halkımızın oyunun boşa gitmemesi için bize başvurmasını arzu ediyoruz. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Özellikle deprem bölgesinden göç eden çok fazla yurttaşımız var. Yurttaşlarımızın olanakları olmayabilir, bizde o bölgelere özellikle bir çalışma yapıyoruz. Yurttaşları deprem bölgesi başta olmak üzere nereye gitmek isterlerse oraya göndermek için dayanışma kurmaya hazırız” diye belirtti.

Ağacın altında buluşuyoruz

Seçimlerde iki oy kullanılacağını vurgulayan Akın, “Oyumuzun birini Erdoğan’a kaybettirmek için vereceğiz. Ama asıl Yeşil Sol Parti’ye verilecek oy çok önemli. O büyük ağacın altında oyumuzu kullanmalıyız” dedi.

Kaynak: MA

 

#Yeşil #Sol #Partiden #hareketli #seçmene #çağrı #önemli

EN SON EKLENENLER