Yeşil Sol Parti’den Şirnex halkına çağrı: Hep birlikte alanda olalım

Yeşil Sol Parti Şirnex’te 7 Mayıs’ta miting düzenliyor. Kentte seçim çalışması yürüten parti yöneticileri halkı valilik önünde yapılacak mitinge davet etti

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda birçok kentte düzenlenecek mitinglerden biri 7 Mayıs’ta Şirnex’te yapılacak. Şırnak Valiliği binası önünde yapılacak mitinge, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk, Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Newroz Uysal Aslan, Mehmet Zeki İrmez, Ayşegül Doğan ve Bedirhan Osal katılacak.

Ev ev, sokak sokak çalışma

Yeşil Sol Parti Şirnex İl Eş Sözcüsü Ahmet Başak, büyük bir mitinge hazırlandıklarını ifade ederek, “Bir aydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte ev ev, sokak sokak, gezerek bu dönemde yapılacak seçimin ne kadar önemli olduğunu halkımıza anlattık. Seçim çalışmaları kapsamında 7 Mayıs’ta Şirnex’te büyük bir mitinge hazırlanıyoruz. Ülkemizdeki bu çözümsüzlüğü ve tıkanıklığı Emek ve Özgürlük İttifakıyla aşacağız. Bunun içinde gerçekleştireceğimiz mitinge bütün halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Halka çağrı

Yeşil Sol Parti Şirnex milletvekili adayı Mehmet Zeki İrmez, yapılacak olan mitinglerin aynı zamanda 14 Mayıs’ta belirleyici rol oynayacağını ifade ederek, “Büyük bir başarı için bütün Botan halkımıza çağrımız; gelin hep birlikte alanda olalım. Bizler kendimize inanıyoruz, AKP-MHP iktidarını hep birlikte göndereceğiz” diye belirtti.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şirnex İl Eşbaşkanı Ayşe Salğucak, mitinge katılımın önemli olduğunu kaydederek, “Halkımızdan beklentimiz bu mitinge coşkularıyla, renkleriyle katılmasıdır” dedi.

ŞİRNEX

#Yeşil #Sol #Partiden #Şirnex #halkına #çağrı #Hep #birlikte #alanda #olalım

EN SON EKLENENLER