Şu Anda Hangi Yayını Yapıyorsun?

Evrende her şey enerji ve hepimiz enerji varlıklarız ve titreşiyoruz. Hayatımızdaki kişileri ve olayları yaydığımız bu titreşim belirliyor.
Bunu her an her saniye düşüncelerimizle, duygularımızla , yaydığımız frekans ile biz yapıyoruz. Aynı radyo yayını yapar gibi yayın yapıyoruz.
Hayatımızdaki olaylar kişiler bizim frekansımıza uygun hisleri devam ettirecek olaylar kişiler oluyor Evet tüm bunları biz kendimiz çekiyoruz.
Bunlar bazen istediğimiz bazen de istemediğimiz kişi ve olaylar da olabiliyor.
Peki istemediğimiz kişi ve olayları hayatımıza çekmemek için ne yapabiliriz? Ve bunu nasıl kontrol edebiliriz? Farkındalıkla ! Tekrar eden düşüncelerinizin, duygularınızın hatta tekrar eden davranış ve konuşmalarınızın farkında olabilirseniz olaylarla bağlantısını görebilirsiniz. Hiç istemediğimiz ve hatta korktuğunuz şeylerin başınıza geldiği olmuştur.
Olmasını istemediğiniz şeye o kadar çok odaklanılmışki frekansta yayın yapmaya başlarsınız. sonunda da onu hayatınıza çekersiniz.
Bunu değiştirmek istediğinizde ise yapmanız gereken şey yaymış olduğunuz yayını değiştirmek. Korkudan, endişeden ve negatif düşüncelerden çıkmak; iyiye, güzele ve olmasını istediğiniz şeye odaklanmak değişimin başlangıcı olur. Bilinçli olarak doğru frekansa bağlanabilmeyi başardığınızda istediğiniz şeyin frekansına uygun olan her şeyi hayatınıza kolaylıkla çekebilirsiniz.
Tıpkı radyoda dinlemek istediğiniz kanalı açmak gibi; negatif yayından çıkıp pozitife bağlanmak … Göçmen kuşların yolunu bulması gibi siz de kendinize en uygun frekansı bir göçmen kuşu edasıyla bulabilirsiniz..
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler için değişime kendinizden başlayın.. Buna düşüncelerinizle başlayın, duygularınızın farkında olun tekrar eden konuşma ve davranışlarınızı olumluları ile değiştirerek olumluya odaklanabilmeyi öğrendiğinizde değişirsiniz.
Düşüncelerinizden başlarsınız değiştirmeye, duygularınız değişir, konuşmalarınız, davranışlarınız değişir ve siz değişirsiniz. Siz değişirseniz dünyanız da değişir. Sevgiyle Kalın 🙏❤️Selda Balatlı Erözen 12/08/2022

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Yazarın diğer makaleleri